Romguiden

Rom – den eviga staden, Italiens huvudstad är västvärldens historiska och kulturella centrum. I Rom kan du uppleva världens mest spektakulära & populära resmål och bo på något mysigt och romantiskt hotell i Rom .

Med kulturskatter som Vatikanstaden, Sixtinska kapellet, Michelangelo, Colloseum, Da Vinci, Roms sju kullar utgör Rom ett svårslaget och sagolikt resmål.

Förutom sevärdheterna i Rom kan du ta del av världens bästa shopping utbud . Här hittar du även några av världens mest populära varumärken, designers, klädskapare och fasionistas i Rom.

  • Prada,
  • Dolce & Gabana,
  • Gucci
  • Vitton

Detta är bara början! Naturligtvis bör man inte missa stoheter som Forum Romanum , Pantheon, Fontana di Trevi, Capitolium med flera.

Romguiden är en oberoende reseguide skriven av Rom entusiaster. Förutom att boka Rom hotell kan du också ta del av bra och viktiga Rom fakta. Missa inte heller att ta del av våra tips om att shoppa i rom och var du hittar bra shopping i Rom.

 

Som förstagångs besökare är det svårt att förstå att det faktist lever moderna människor i dessa historiska miljöer. En resa till Rom är verkligen en förbluffande och fantastisk upplevelse med alla dessa vackra gator, torg, kyrkor, marknader och människor.

Comments on this entry are closed.

Next post: